Bailailo tanssitunnit

ILON TANSSITUNNIT

Bailailo tanssitunnit – Helsinki, Kallio

Bailailo tarjoaa iloa pursuavaa tanssiopetusta Helsingin Hakaniemessä.

Bailailo-tunnit pursuavat iloa ja niiden päätavoitteena on aina hauskanpito ja musiikista sekä liikunnasta nauttiminen. Valikoimaamme kuuluu tanssi- ja lihashuoltotunteja. 

 

Bailailo-tanssituntien koreografiat sekoittavat monipuolisesti tanssityylejä lattareista afrobiitteihin ja itämaisiin tansseihin. Askelmerkkejä ei kuitenkaan täällä lasketa, tärkeintä on että liikutaan itseämme hikeen omilla tyyleillämme!​

Tule liikkumaan itsesi
ilolla kuntoon!

Mitä oikein on Bailailo? Mitä se tarkoittaa vai tarkoittaako se mitään?

Bailailo® on 2015 helmikuussa aloittanut, iloa ja hyvää oloa painottava tanssistudio, joka on avoin kaikille halukkaille ikään ja kuntoon katsomatta. Pidämme sekä tanssi- että lihaskuntotunteja, mutta tanssitunneista Bailailo on nimikkotuntimme.

 

Sana "Bailailo" muodostuu tämän tanssin ydinsanojen alkukirjaimista: Tanssiaskelia inspiroi bollywood (B), afrotanssi (A), itämaiset tanssit (I) ja latinalais-amerikkalaiset tanssityylit (L). Seuraavat Bailailo-sanan kirjaimet ovat A kuin aitous, I kuin into, L kuin lapsenmielisyys ja O kuin optimistisuus– mielestämme nämä ovat hyviä eväitä niin tanssitunnille kuin elämään ylipäätään. 

Bailailo – ilon tanssitunnit

BAILAILO® © 2019 – Tanssitunnit Helsinki, Kallio