ILON TANSSITUNNI

Bailailo tanssitunnit – Helsinki, Kallio

Ohjaajat:

Marjan Aqazada

Bailailo, Bailailo Energy, Bailailo Belly&Booty, Bailailo Latin, Bailailo 1000kcal, Bailailo Mix, Bailailo Mama's&Babies, Afro, Dancehall, BellyDance, Bollywood

Bailailo-tuntien kehittäjä ja ohjaaja on osaava, innostava Marjan Aqazada. Marjanilla on erilaisten liikuntatuntien vetämisestä ja tanssiohjelmien suunnittelusta monen tuhannen tunnin kokemus lähes kymmenen vuoden ajalta. "Toivon Bailailon edistävän sitä, että ihmiset tulevat rohkeasti kokeilemaan ja huomaavat, että joka ikinen pystyy tanssimaan – tanssiahan voi vaikka istualtaan! Toivon, että ihmiset pääsisivät tanssin kautta unohtamaan arkihuolensa. Toivon, että voisin jakaa muillekin sitä hyvää oloa ja varmuutta, jonka itse olen tanssimisesta löytänyt. Bailailo -tanssitunneilla ei tarvitse olla täydellinen, ei tarvitse olla mitään muuta kuin oma itsensä! Rakastan musiikkia ja tanssia, ne ovat intohimoni" Marjan on tanssinut lähes koko ikänsä eri tanssilajeja aina Itämaisista tansseista dancehalliin siis hänellä on laaja tausta erityylisistä tanssi- ja liikuntatunneista. Marjanin tunnit ovat hyvin energisiä, mutta samalla rentoja, innostavia ja täynnä iloa, joissa soi maailman parhaat tanssikappaleet.

Niina Vaittinen

Tanssijan kehonhuolto

Niina on tanssinut Jazz-tanssia pienestä pitäen sekä harrastanut Joogaa ja Pilatesta lähes koko ikänsä. Niinan tunneilla pääset nauttimaan liikunnan ilosta hänen positiivisen, kannustavan ja aurinkoisen olemuksen johdolla. Niina ohjaa Relax-tuntiaan Bailailon ominaisella tyylillä eli ilolla. Ohjaajana Niina on hyvin tarkka ja kannustava, joten tervetuloa kokeilemaan ihanan Niinan tunteja. 

Nesto Lamptey

AfroMix

Ghanasta kotoisin oleva Nesto on tanssinut koko ikänsä. Hänellä on parinkymmenen vuoden kokemus eri tanssilajeista, mutta lähimpänä hänen sydäntä on Afro-tanssi. Neston mielestä tanssiessa on tärkeintä hyvä fiilis ja menevä musiikki. Tunneilta Nesto on ohjaajana rento ja hänen tavoitteenaan on, että jokainen löytäisi tanssinilon ja lähtisi tunnilta hymyissä suin. Opetuskielenä Neston tunneilla on englanti, mutta ilman kielitaitoakin pärjää mainiosti. 

Joanna Gefwert

Flamenco

Joanna on tanssinut koko ikänsä eri tanssilajeja, kuten klassista balettia, jazztanssia ja modernia tanssia, kunnes yllättäen eteen tuli flamenco ja se vei hänen sydämensä. Joanna on suorittanut flamenco-opettajan tutkinnon ja opettanut sitä lukuisissa eri tanssikouluissa ja opistoissa. Hän on käynyt useita kertoja Espanjassa eri opettajien kursseilla sekä ollut Suomessa mukana esiintyvissä flamencoryhmissä.
Flamencon lisäksi Joannan suurimpia intohimoja ovat irlantilainen ja itämainen tanssi sekä Tribal Fusion Bellydance. 


Opettajana Joanna on tarkka ja kaikki liikkeet ovat huolella loppuun asti mietittyjä ja jatkuvia, jotta tanssista saadaan yhtenäinen kokonaisuus. Tanssissa Joanna pyrkii aina hallittuun rauhallisuuteen ja tunnelman luomiseen - koreografiassa kerrotaan aina jokin tarina. Ilmaisulle ja tunteelle jää tilaa sekä jokaisen omalle tulkinnalle.

Please reload

Bailailo – ilon tanssitunnit
Castreninkatu 10

00530 Helsinki

 

BAILAILO® © 2019 – Tanssitunnit Helsinki, Kallio