Meistä

OHJAAJAT TANSSITUNTIEN

TAKANA

Bailailo® on 2015 helmikuussa aloittanut, iloa ja hyvää oloa painottava tanssistudio, joka on avoin kaikille halukkaille ikään ja kuntoon katsomatta. Pidämme sekä tanssi- että lihaskuntotunteja, mutta tanssitunneista Bailailo on nimikkotuntimme.

Me Bailailolla uskomme, että joka-ikinen pystyy tanssimaan. Tanssiahan voi vaikka istualtaan! Toivomme, että tanssin avulla arkihuolet unohtuu ja kokemamme itsevarmuus ja hyvä olo välittyy tanssin kautta asiakkaisiimmekin.

Marjan Aqazada

Yrittäjä & ohjaaja

Bailailo-tuntien kehittäjä ja ohjaaja on osaava, innostava Marjan Aqazada. Marjanilla on erilaisten liikuntatuntien vetämisestä ja tanssiohjelmien suunnittelusta tuhansien tuntien kokemus.

"Tanssi on ihmisille keino unohtamaan arkihuolet. Tavoitteemme on jakaa muillekin sitä hyvää oloa ja varmuutta, jota itse olemme tanssimisesta löytäneet. Rakastan tanssia ja musiikkia, ne ovat intohimoni!"

 

Marjan on tanssinut koko ikänsä eri tanssilajeja aina itämaisista tansseista dancehalliin. Hänellä on siis laaja tausta erityylisistä tanssi- ja liikuntatunneista. Marjanin tunnit ovat hyvin energisiä, mutta samalla rentoja, innostavia ja täynnä iloa, joissa soi maailman parhaat tanssikappaleet.

Nesto Lamptey

Afromix ohjaaja

Ghanasta kotoisin oleva Nesto on tanssinut koko ikänsä. Hänellä on parinkymmenen vuoden kokemus eri tanssilajeista, mutta lähimpänä hänen sydäntä on Afro-tanssi.

Nestolle tärkeintä tanssiessa on tärkeintä hyvä fiilis ja menevä musiikki.

Tunneilla Nesto on ohjaajana rento ja hänen tavoitteenaan on, että jokainen löytäisi tanssin ilon ja lähtisi tunnilta hymyissä suin. Opetuskielenä Neston tunneilla on englanti, mutta ilman kielitaitoakin pärjää mainiosti.

Joanna Gefwert

Flamenco ohjaaja

Joanna on tanssinut koko ikänsä eri tanssilajeja, kuten klassista balettia, jazz- ja modernia tanssia, kunnes yllättäen eteen tuli flamenco joka vei hänen sydämensä. Joanna on suorittanut flamenco-opettajan tutkinnon ja opettanut sitä lukuisissa eri tanssikouluissa ja opistoissa. Hän on käynyt useita kertoja Espanjassa eri opettajien kursseilla sekä ollut Suomessa mukana esiintyvissä flamencoryhmissä.
Flamencon lisäksi Joannan suurimpia intohimoja ovat irlantilainen ja itämainen tanssi sekä Tribal Fusion Bellydance.


Opettajana Joanna on tarkka. Kaikki liikkeet ovat huolellisesti mietittyjä ja jatkuvia, jotta tanssista saadaan yhtenäinen kokonaisuus. Tanssissa Joanna pyrkii aina hallittuun rauhallisuuteen ja tunnelman luomiseen.