tanssit

LÖYDÄ OMASI, TAI

KOKEILE VAIKKA KAIKKIA.

Bailailo tarjoaa tanssitunteja joka makuun. Olitpa sitte alottelija, kovakuntoinen urheilija tai etsimässä hauskaa tapaa liikkua, löydät valikoimastamme sinulle sopivan tyylin.

 

Bailailo

Bailailo-tunnilla tanssitaan eri tanssilajeja, kuten lattareita, Afroa, Bollywoodia, Dancehallia, Itämaisia, Angolan Kizombaa sekä Kuduroa ja paljon muuta. Koreografiat ovat helppoja ja hauskoja, joihin kuka tahansa iästä, kunnosta ja aikaisemmista tanssikokemuksistaan riippumatta pääsee mukaan. Tärkeintä on nauttia mahtavasta musiikista sekä tanssia omalla tyylillä fiilistellen ja hauskaa pitäen hyvän musiikin ja ihanien ihmisten seurassa.  ​

Mukaan kannattaa ottaa kengät, venyvät vaatteet, vesipullo ja hikipyyhe.

 

Bailailo Energy

Niin kuin nimikin kertoo, tunti on hyvin tehokas, intensiivinen ja mielelle sekä keholle energiaa antava tunti. Tunnilla tanssitaan mahtavan musiikin rytmissä käyttäen pieniä käsipainoja. Tunti piristää sekä kroppaa että mieltä. Tunti sopii kaiken kuntoisille ja -ikäisille. Mukaan kannattaa ottaa kengät, venyvät vaatteet, vesipullo ja hikipyyhe.

 

Bailailo Extreme

Jos haluat kuluttaa jopa 1000 kaloria fiilistellen ja huomaamatta, tämä tunti on juuri sinulle! Tunnilla tanssitaan n.12 Remix hitti-kappaleen verran non-stoppina, sykkeen vuoroin nousten ja laskien. Taukoja tunnilla ei ole yhtään, jolloin pidämme kehoa jatkuvassa liikkeessä ja poltamme kaloreita reippaammin. Kappaleet ovat tuttuja takavuosien ja tämän hetkisen hittejä. Tanssiliikkeet ovat helppoja, yksinkertaisia ja tehokkaita. Mukaan kannattaa ottaa kengät, venyvät vaatteet, vesipullo ja hikipyyhe.

 

Bailailo Latin

Tunnilla tanssitaan latinalaistansseja, kuten: salsa, samba, chacha, merengue, cumbia, bachata, rumba,

reggaeton ja jive. Tunnilla tutustutaan edellä mainittujen latinalaistanssien perusaskelkuvioihin sekä rytmiikkaan. Tunnille voit tulla mukaan, vaikka et olisi aikaisemmin tanssia harrastanutkaan. Mukaan kannattaa ottaa kengät, venyvät vaatteet, vesipullo ja hikipyyhe.

 

Bellydance

BellyDance eli vatsatanssi. Tunneilla opetellaan itämaisen vatsatanssin perusliikkeitä ja tekniikkaa, jonka jälkeen muodostetaan koreografia opetelluista liikkeistä. Vatsatanssi liikuttaa koko selkärankaa ja vahvistaa keskivartalon kaikkia lihaksia. Tunti soveltuu kaikille, iästä ja sukupuolesta riippumatta.

 

Dancehall

Dancehall on Jamaikalla reggaesta kehittynyt musiikki- ja tanssilaji, jonka liikekieli on samalla energistä ja suurieleistä, mutta karibialaisen rentoa. Dancehall-tanssissa näkyy vaikutteita Hiphop-, afrikkalaisesta-  ja Street-tanssiliikkeistä. Tunti koostuu lämmittelystä, tekniikka osiosta ja koreografiasta. Tunti on hauska ja sopii kaiken ikäisille ja -kuntoisille.

 

Bailailo mamas & babies

Led by a dedicated team of instructors, this class will have you on your feet in no time. Many of our dancers love taking this class, as it gives them the opportunity to learn new movements and easily showcase their talent. Interested in learning more? Get in contact with a member of our team, we’re happy to answer any questions.

 

Bailailo belly & booty

Tällä tunnilla pidetään hauskaa takapuoli heiluen ja alaraajojen lihaksia aktivoiden. Jokaisella tunnilla harjoitellaan erilaisia takapuolen liikkeitä, joista tehdään koreografiaa lopputunnista. Koreografiat vaihtuvat viikottain. Tyylillään tunnilla käytetään vaikutteita Twerkistä, Dancehall QueenStylesta ja brasilialaisesta funk-tanssista. Aiempaa kokemusta et tarvitse lajeista!

 

Afromix

Tällä tunnilla tanssitaan monta eri afrikkalaista tanssilajia, kuten azontoa, ndomboloa, coupé-décaléa, ja kuduroa. Kurssi on avoimen tason kurssi, eikä aiempaa kokemusta tanssimisesta tarvita, sillä tarkoituksena on pitää hauskaa yhdessä ja pistää hiki pintaan. Opetuskielenä on englanti, mutta ilman kielitaitoakin pärjää mainiosti.

 

Flamenco

Espanjalainen flamencotanssi on tekniikaltaan hyvin vaativa. Koputukset nopeine rytmeineen, monipuolinen vartalonkäyttö sekä upeat, ilmaisuvoimaiset kädet saavat aikaan kiehtovan kokonaisuuden. Tunneilla tutustutaankin koko flamenco-taiteeseen: kuunnellaan musiikkia, harjoitellaan eri tahtilajien rytmejä sekä opetellaan flamencorunouden kautta tulkitsemaan eri tanssilajien vahvoja tunteita. 

Opettelemme käsi- ja jalkatekniikkaa, piruetteja, taputuksia ja vartalonkäyttöä sekä luodaan helppo koreografia opetelluista liikkeistä. Tälle tunnille voi tulla, vaikka ei olisi koskaan tanssinut askeltakaan. Vaativuudestaan huolimatta flamenco on hyvin suvaitsevainen tanssilaji. Tanssijoilta ei edellytetä tiettyä ikää tai ruumiinrakennetta.

 

Afro

Tällä tunnilla tanssitaan länsiafrikkalaista afrotanssia. Tunnilla ei ole varsinaista koreografiaa vaan keskitymme erilaisten liikkeiden oppimiseen useaan eri musiikkiin.

Tunti on melko fyysinen ja tunnilla hiki valuu varmasti. 

Tällä tunnilla selkä ja hartiaseutu vetreytyvät varmasti. 

 

Salsa

Salsa tunnilla tanssitaan soolo salsaa. Tunneilla opetellaan salsan perusaskeleita ja tuntien edetessä kaudella, lisäämme uusia liikkeitä vanhojen lisäksi. Jalkojen ja lantion liikkeiden lisäksi keskitymme myös käsitekniikkaan ja ylävartalon liikkeisiin. Mukaan kannattaa ottaa mukavat tanssi vaatteet, kengät ja juomapullo.

 

Reggaeton

Reggaeton sekoittaa jamaikalaisia musiikin vaikutteita reggae ja dancehall musiikista latinalaisen amerikan hiphop musiikkiin. Tanssi on hyvin rento ja tanssissa käytetään keski- ja ylävartaloa. Mm rintakehän rytkytykset ja olkapäiden pyöritykset ovat ominaisia tanssille. Reggaeton on energinen, hauska ja samalla haastava tanssilaji, johon moni jääkin jo kerrasta koukkuun. Tule reippaasti kokeilemaan! Mukaan kannattaa ottaa rennot vaatteet, kengät,  juomapullon ja hikipyyhkeen.

 

Bachata

Bachata on kotoisin Dominikaanisesta tasavallasta. Bailailolla tanssimme bachataa soolona. Bachatassa lantio liikkuu paljon ja tunneilla opetellaan tanssin perusliikkeitä, joiden taso hankaloituu kauden edetessä. Tunneilla ei opetella erikseen koreografiaa. Bachata on suosittua ympäri maailmaa. Tervetuloa kokeilemaan. Mukaan kannattaa ottaa mukavat tanssi vaatteet, kengät ja juomapullo.

 

Bootylicious

Nimensä mukaisesti, tunnilla keskitytään pakaroiden ja jalkojen erilaisiin tanssi liikkeisiin hauskaa pitäen. Tunnilla harjoitellaan erilaisia pakara tanssiliikkeitä ja tehdään niistä koreografia, jossa on vaikutteita dancehallin twerk liikkeistä, naisellisista wine liikkeistä ja brasilialaista funk tyylisistä liikkeistä. Tunnille kannattaa ottaa mukavat vaatteet ja tanssikengät, juomapullon ja hikipyyhkeen.

 

Twerk

Teksti tulossa.